perjantai 29. toukokuuta 2009

Teme ennätysvauhdissa Turussa.

Viime viikon lauantailta sateen vuoksi siirretyt Pansion sprinttikisat saatiin käytyä tänään mukavassa Turun kesäsäässä. Teemu voitti 200m aika-ajon uudella henkilökohtaisella ennätysajallaan 17,5s. Tulos alittaa myös liiton asettaman EM-kilpailujen A-tulosrajan. Toiseksi kisassa tykitti Totalsportin/LPGP:n Santeri Arousva ajalla 18,5s ja kolmanneksi hänen tiimikaverinsa Petri Rantamaa tuloksella 19,1s. Naisten kilpailun voiton vei Salon Viestin Anneli Kymäläinen ajalla 21,2s.
Lisäksi Pansiossa käytiin kahden kierroksen ryhmäsprinttikilpailu, jonka voiton Teemu myöskin nappasi Arousvan sijoittuessa toiseksi sekä team Totalsportin/LPGP:n Taneli Kerolan luistellessa kolmanneksi.