sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Pikku-j viides Tallinnan maratonilla

Jani, Esa ja Risto olivat tänään edustamassa tiimiä Tallinnassa. Maraton käytiin Piritan kaupunginosassa 2,5km pitkällä puistoradalla. Radalla oli leveyttä vain noin 4m, mutta pinnaltta lenkki oli erittäin hyvää uutta asfalttia. Kisassa nähtiin runsaasti irtiottoja lähinnä Team Estonia Rollerbladen Kert Keskpaik:n toimesta, mutta kaikki iskuyritykset pysyivät hyvin vajaan kymmenen luistelijan pääjoukon kontrollissa. Sijoitukset ratkottiinkin vasta loppukirissä, jossa Keskpaik hyvällä kirin ajoituksella ratkaisin kisan itselleen. Eilen Turussakin kisanneet Eerik Idarand ja Daniel Ruusu veivät seuraavat sijat. Jani luisteli viidenneksi ja Esa seitsemänneksi voittaen kuitenkin ylivoimaisesti sarjan M40. Risto puolestaan oli suvereeni M50 sarjassa ja ylitti kokonaiskilpailussa maaliviivan sijalla 10.