sunnuntai 23. elokuuta 2009

FIC 6. osakilpailu, Helsinki 22.8.

Foxit poimivat eilen kotiradallaan ilmaisia cup-pisteitä johtuen vähäisestä osanottajamäärästä. FIC ohjelmassa oli 500m ja 5km/10km pisteet yhteiskilpailuna. Miehissä päädyttiin Esan ja Janin osalta tasapisteisiin Lottasen voittaessa 500m ja Pikku-j:n 10000m pisteet. Pitempi matka oli kuitenkin tututtuun tapaan ratkaisevassa roolissa, joten Janille täydet FIC-pisteet ennen Esaa ja Ristoa.
Naisissa Paimion Maarit Mäntysaari otti ykköstilan ennen Evelin Idarandia ja Anna Rasilaista.
Samassa yhteydessä järjestettiin myös junnuille kansalliset kilpailut, mistä myös minifoxeille täysi potti Toni Mattilan, Jere Mattilan ja Stella Ojasen voittaessa omat sarjansa.

1 kommentti:

Mike- kirjoitti...

Radical Sport ry harkitsee protestin tekemistä 6.osakilpailusta - Fic organisaatio=Luisteluliitto ei ole ilmoitanut laji seuroille (liiton seuroille ) kalenteri muutoksesta - lisäksi kansallisen kilpailun järjestäminen vaatisi myös ilmoituksen laji seuroille Kilpailun pitämisestä(kilpailukutsu) Lajin markinoinnin kannalta asia kannattaisi ottaa vakavasti jos lajin pariin meinataa saada uusia harrastajia (junioreita) Älkää ihmetelkö miksi kilpailuun ei tullut osanottajia!!!!

Radical Sport ry: Mika Kuoppala